Audit la Primăria Generală a Capitalei. Ce spune Orban-video

Ludovic Orban consideră că "ar fi util" un audit la Primăria Generală a Capitalei. Declarația a fost făcută în premieră la interviul DC News Live, după ce i s-a pus o întrebare legată de acest subiect. 

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, este de acord că Bucureștiul suferă mult la capitolul imagine urbană, având în vedere că s-a construit haotic. Întrebat la DC News Live dacă nu ar fi cazul să facă un audit la Primăria Generală, având în vedere că, de multe ori, consilierii generali ai Capitalei s-au reprezentat pe ei și interesele lor, de multe ori veroase, și în niciun caz cetățenii, din moment ce s-au dat aprobări pentru construcții P+7 în zone P+2, liderul liberal a precizat: "Mărturisesc că nu m-am gândit, dar am reținut această ideee și cred că este util acest audit. (...)

Citește și: Ludovic Orban, angajament ferm dacă va fi ales primarul Capitalei

Am să vă mai spun un lucru care este, după părerea mea, important, dar nu foarte relevant pentru oameni. Cetățenii Bucureștiului trebuie să știe, în general când gândești o strategie pentru un oraș trebuie să ai elementele de bază, pe care nu le avem în momentul de față: baza de date urbană, care nu există, planul cadastral, nu există, planul de rețele subterane. Nimeni nu știe care este mâțăraia, ce e în subteranele Bucureștiului. Aproape niciun deținător de rețele subterane nu are reactualizată reteaua subterană de conducte pe care le are în administrate. Ei nu prezintă planul de intervenții, deși au obligația să îl prezinte anual", a adăugat Ludovic Orban.

[citeste si]

Urmărește declarația candidatului PNL la Primăria Capitalei de la minutul 42:38

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel