Ludovic Orban, angajament ferm dacă va fi ales primarul Capitalei

LUDOVIC ORBAN, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a declarat ferm, la interviul acordat pentru DC News, că, în cazul în care va câștiga bătălia electorală pentru Primăria Generală, "nu va accepta modificarea Planului Urbanistic General (PUG) al Capitalei prin intermediul PUZ-urilor". 

"Dezvoltarea orașului depinde de Planul de Urbanism General. Ce pot să spun și o spun de acum - nu voi mai accepta nicio modificare. În primul rând, trebuie validat Planul de Urbanism General pentru că el a expirat ca și validitate și este prelungit pentru că municipalitate nu a fost în stare să realizeze noul PUG. Cred că Planul de Urbanism General trebuie să fie rodul unei munci de echipe în care să fie implicați toți profesioniștii: arhitecți, urbaniști, specialiști în trafic. toți cei care să aibă o viziune în domeniul acesta. Nu voi mai accepta modificarea PUG prin intermediul PUZ-urilor. Orice PUZ care va fi făcut, dacă va apare o situație care să impună modificarea PUG, o va face numai prin inițiativa Primăriei. Să faci PUZ-uri, ca într-un cartier unde ai P+2 să permiți să faci P+5 sau lângă monumente istorice să creezi blocuri turn, așa ceva nu se va mai întâmpla în București", a subliniat Ludovic Orban la DC News LIVE, întrebat despre planurile sale pentru Capitală legate de marile proiecte.

Planul Urbanistic al Capitalei a expirat pe 21 decembrie 2010 și a fost prelungit cu câte un an, în 2010 și 2011, apoi cu 3 ani în 2012. 

[citeste si]

Declarația lui Ludovic Orban de la minutul 40:38

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel