Urmărește emisiunea live


Audiere Sebastian Ghiță. Comisia SRI vrea linie securizată

Sebastian Ghiţă
Sebastian Ghiţă

Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI doreşte crearea unei linii securizate pentru audierea omului de afaceri Sebastian Ghiţă, aflat în Serbia, a declarat marţi preşedintele comisiei, Claudiu Manda. 

"Am avut o discuţie în cadrul comisiei. Toţi membrii comisiei sunt de acord cu posiblitatea de a-l audia pe domnul Sebastian Ghiţă. Mâine vom transmite către SRI, STS şi ORNISS solicitarea de a purcede la chestiunile tehnice. Înţeleg că, în acest moment, nu există o linie securizată ORNISS care să ne permită o audiere video, urmând să vedem dacă se poate face şi cât mai repede o asemenea linia securizată. Colegii au spus că ar trebui să existe o solicitare scrisă, video, audio prezentată de domnul Ghiţă că ar dori să vină la comisie", a afirmat Manda, la finalul unei şedinţe a Comisiei SRI. 

El a adăugat că s-a discutat şi despre posibilitatea deplasării în Serbia pentru audierea omului de afaceri. "Am avut această discuţie. E foarte greu să porţi o discuţie, care are caracterul despre care v-am spus (secret de stat - n.r.) într-o ţară străină. Cine ne poate pune la dispoziţie o sală securizată în care să purtăm o astfel de discuţie?", a explicat preşedintele Comisiei SRI. 

Potrivit acestuia, a existat şi o posibilitate ca Sebastian Ghiţă să transmită un material scris comisiei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel