Audienţe săptămâna 12 – 18 noiembrie

Primele patru poziţii din Whole Day şi Prime Time sunt identice cu săptămâna trecută. România TV trece peste B1 TV, TVR 1 şi Realitatea TV în WD şi PT. La divertisment, Vocea României se află pe primul loc, urmată de Dansez pentru tine şi Te cunosc de undeva! La Talk Show, din 20 de locuri, 15 sunt ale Antenei 3. Ciutacu se află pe locul 7, imediat sub Mircea Badea, iar Banciu ne se vede pe nicăieri.

Whole Day

Primele patru poziţii rămân la fel ca săptămâna trecută. Aşezarea Antenei 3 pe locul patru indică, zicem noi, slabul interes pentru campania electorală în desfăşurare. România TV trece peste B1 TV, TVR 1 şi Realitatea TV, dar peste postul lui Sebastian Ghiţă se află Naţional TV. Cu rating de 0.2 şi o cotă de piaţă de 0.9, Diva Universal se află pe ultimul loc, scrie mediaddict.ro.

Prime Time De primele cinci locuri nu prea avem ce mai vorbim, sunt aceleaşi ca în Whole Day, şi aceleaşi Se remarcă Naţional TV care trece pe locul şase, peste Acasă TV. Dacă în Whole Day, ETNO ocupă locul 15, aici se aşează pe locul 18, în coborâre cu trei locuri. Diva Universal urcă un loc, iar pe ultima poziţie se află sport.ro. Top 20 divertisment Primele două locuri sunt ocupate de producţii ale ProTV, ele sunt urmate de Te cunosc de undeva! de pe Antena 1 şi Ochii din umbră difuzat de Kanal D. Pe ultimele două locuri se află Cronica cârcotaşilor şi Cireaşa de pe tort, invers ca săptămâna trecută. Cu 4.7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 8.7, FamiliaDa se află pe locul 14, imediat sub frumosasele de la Next Top Model. Top 20 Talk Show În frunte cu Sinteza Zilei, primele 9 locuri sunt ocupate de producţii ale Antena 3. De fapt din Top 20, 15 poziţii sunt ale Antena 3 şi alte trei sunt marca România TV. B1 TV are un loc, cu Sub semnul întrebării, respectiv 17. Locul 10 aparţine După 20 de ani, emisiune duminicală a ProTV. Cu Vorbe grele, Victor Ciutacu ocupă locul 7, imediat sub Mircea Badea. Top 10 Late Night Ştirile nopţii de la ProTV ocupă primul loc, Capatos cu showul lui păcătos urcă pe poziţia 3. În gura presei s-a stabilizat pe locul 6, iar Focus Monden, de la Prima TV, stă pe ultimul loc, 10. Din nou, Lumea lui Banciu nu reuşeşte să intre în Top 10.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel