Audienţe 5 – 11 noiembrie: Lumea lui Banciu nu mai intră în Top 10

Există câteva schimbări notabile în audiențele televiziunilor în perioada 5-11 noiembrie.

În Whole Day şi Prime Time, probabil pentru că emisiunile electorale încă nu sunt prea vizibile, televiziunea generalistă Kanal D trece peste Antena 3, şi ocupă locul 3. Tot în Whole Day, OTV prinde cu greu un loc 19. La divertisment, Simona Gherghe şi Dan Negru îl bat măr pe Măruţă. Şi Cireaşa de pe tort îî surclasează pe cârcotaşi, care ajung, şi ei, pe locul 19. De Suleyman, ce să mai vorbim, la seriale, nu mai lasă prima poziţie. La încheierea acestei serii-surpriză, staţiei Kanal D nu îi va fi uşor să găsească un înlocuitor la fel de performant, scrie mediaddict.ro.

Whole Day

Oarecum de înţeles, mai ales că primele mişcări ale campaniei electorale sunt cam slabe, Kanal D trece peste Antena 3, care se aşează pe locul 4. Prima TV vine pe locul cinci, iar B1 TV trece peste Realitatea TV, dar rămâne sub postul lui Sebastian Ghiţă, România TV. După circul cu Oltchim şi aventurile din Gorj, audienţa OTV este în cădere liberă şi staţia lui Dan Diaconescu de abia prinde un loc 19.

Prime Time

Primele 12 locuri sunt identice cu cele din clasamentul anterior, cel pe Whole Day. TVR 1 se află pe locul 8, iar Disney Channel, în creştere de rating, se aşează pe locul 12. Absent în Whole Day, canalul ProCinema se regăseşte aici pe locul 15. ETNO stă gata-gata să fie depăşit de Disney Junior.

Divertisment

Primele trei locuri sunt ocupate de producţii ale ProTV. Acces Direct şi Te pui cu blondele? surclasează Happy Hour. Ca niciodată, Cronica Cârcotaşilor ajunge pe locul 19, sub Cireaşa de pe tort, în timp ce Ernest şi Ochii din umbră refuză să coboare de pe locul 5. Deşi Pe banii părinţilor şi Paparazzi au acelaşi număr de puncte de rating, cele două emisiuni se diferenţiază prin cota de piaţă, favorabilă primei producţii.

Top 20 Talk Show

Cu excepţia locului 10, ocupat de emisiunea ProTV După 20 de ani, locurile de la 1 la 14 sunt emisiuni produse de Antena 3. B1 TV şi România TV au câte două producţii, iar Realitatea TV lipseşte din acest Top 20. În gura presei se află pe locul 11 şi Lumea lui Banciu, pe 20.

Top 10 Late Night

Aici, noua serie Spartacus se află pe locul secund şi Un show păcătos pe locul 4. Dacă În gura presei se află pe poziţia a şaptea, Lumea lui Banciu nu are loc în top 10.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel