Audiențe TALK-SHOW IULIE 2015. Sinteza zilei, de la Antena 3, domină clasamentul

Topul celor mai urmărite programe talk-show în luna iulie 2015, la nivel urban, relevă cifre excepționale pentru emisiunile difuzate de postul Antena 3, trei dintre acestea, "Sinteza zilei", "Punctul de întâlnire" și "Exces de putere", clasându-se pe primele trei poziții.

Clasamentul celor mai vizionate dezbateri în luna iulie din acest an este dominat de emisiunea lui Mihai Gâdea, "Sinteza zilei" de la Antena 3, cu 382.000 de persoane medie și 3,8% rating, la nivel urban. 

Antena 3 deține și următoarele două poziții ale clasamentului cu emisiunile "Punctul de întâlnire" și "Exces de putere". În primele zece, postul Intact este prezent cu opt producții, iar România TV două, cea mai bine clasată fiind "România exclusiv", locul patru, scrie paginademedia.ro.

În primele 30 de poziții, Antena 3 este prezentă cu 12 emisiuni (majoritatea în vârful clasamentului), România TV are nouă, cinci sunt de la B1 TV și trei de la Realitatea TV.

Cel mai urmărit talk-show de la B1 este Ultimul cuvânt (cu Cătălin Striblea), emisiune cu o medie de aproape 90.000 de telespectatori (locul 20 în top).

Talk-showul cu audiența cea mai mare de la Realitatea TV este emisiunea lui Rareș Bogdan, "Jocuri de putere", emisiune clasată pe locul 21 în clasament, cu o medie de puțin peste 80.000 de telespectatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel