Audiențe august. România TV, lider de audiență

România TV are din ce în ce mai mulţi telespectatori şi continua sa fie cea mai urmărită televiziune de stiri din țara noastră. 

"Datele oficiale de audiența arată că, atât in luna august, cât și in primele opt luni ale acestui an, postul nostru de televiziune se situează pe primul loc in topul preferințelor telespectatorilor. Telespectatorii România TV au decis din nou! România TV este cea mai puternică televiziune de știri.

Datele oficiale de audiența pentru luna AUGUST, arată că, la nivel național, pe întreg publicul din mediul urban și rural, România TV se afla pe primul loc in topul televiziunilor de stiri, cu o cota de piața de 7,6 la sută! România TV este lider detaşat! Aşa cum arată media ultimei luni încheiate, postul de ştiri preferat de toţi românii, înregistrează cea mai mare performanţă în raport cu ceilalţi competitori!

Aceleași date oficiale de audiența arată ca România Tv este cea mai urmărită televiziune de stiri de la începutul anului 2017 pana in prezent! Şi asta pentru că România TV dă prima informaţiile şi imaginile! România TV nu-şi va trăda niciodată publicul! La Romania TV sunt ȘTIRILE, LIDERII, DEZBATERILE, EVENIMENTELE, DOCUMENTELE, ANCHETELE ŞI REPROTAJELE, DEZVĂLUIRILE, ARTIŞTI IUBIŢI", transmite România TV într-un comunicat de presă.

[citeste si]
 
ROMÂNIA TV - COTĂ DE PIAŢĂ LUNA AUGUST 2017, NAŢIONAL
 
ROMÂNIA TV: 7,6 %
ANTENA 3: 5,3%
B1: 1,7%
REALITATEA TV: 1,3%
DIGI 24: 1,1 %

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel