AUDIENȚĂ înmormântare Marioara Zăvoranu. Concluzia lui Dan Negru

Zeci de români au stat pe la porțile Cimitirului Eternitatea, duminică, în ziua în care Marioara Zăvoranu a fost înmormântată. În aceeași zi, România TV, care a difuzat imagini din acest loc, a strâns o mulțime de telespectatori în fața micilor ecrane.

Clasamente de televiziune atipice duminică, în ziua înmormântării Mărioarei Zăvoranu. Posturile care au abordat pe larg subiectul au fost în topul audienței, astfel că România TV a fost cel mai urmăit post TV din România, în intervalul 12.00-20.00 (când s-a terminat înmormântara), peste Pro TV și Antena 1. 

În rândurile de mai jos, Dan Negru a dat o explicație cu privire la audiența România TV după ce mulți s-au întrebat cum a reușit o înmormântare să îi strângă pe români în fața micilor ecrane.

"Văd la televizor tot mai multe discuții sterile despre înmormântări televizate. Toate argumentele pro/contra sunt purtate de oameni lipsiți de minima cultură generală media. Efectul Tatoiu! Vorbe din care nu înveți nimic.

De curiozitate: 2600 milioane de telespectatori au urmărit funeralile lui Michael Jackson, e adevărat, fără cosciug și mormânt, dar anunțate ca funeralii. A fost vârful de audiență din istoria tv.

Drepturile au fost vândute de AEG mai multor televiziuni americane printre care NBC sau FOX. Apple a preluat evenimentul prin streaming... RAI a doborât în Europa recordul de audiența în aprilie 2005 cu înmormântarea Papei Ioan Paul. Știu, NBC nu e OTV și nici defuncții noștri televizați n-au notorietatea lui Michael Jackson. Dar moartea n-are rang, nu?

Nunta prințului William a adunat 24 milioane de telespectatori pe când funeralile prințesei Diana a strâns 38 milioane. Coasa stă bine în cifre media. Oriunde în lume...", a scris Dan Negru pe Facebook.

VEZI ȘI: Psihologii Hanibal Dumitrașcu și Ilie Marinescu, despre imaginile de la Cimitirul Eternitatea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel