Au returnat poliţiei o sumă IMENSĂ de bani. Cine e păgubitul

O femeie şi un bărbat din judeţul Dilj au pedat poliţiei 6.500 euro pierduţi de un zilier venit din Spania.

O femeie de 71 de ani din comuna Negoi şi un bărbat de 48 de ani din aceeaşi localitate le-au predat marţi poliţiştilor suma de 6.500 de euro, bani care fuseseră pierduţi de o persoană din aceeaşi comună care îi câştigase ca zilier în agricultură în Spania.

Potrivit IPJ Dolj, femeie de 71 de ani din comuna Negoi s-a prezentat marţi la sediul postului de poliţie din localitate şi le-a predat oamenilor legii un portofel cu suma de 5.900 euro. Elisabeta Curucu, pensionară în vârstă de 71 de ani, văduvă, care le-a spus poliţiştilor că în aceeaşi dimineaţă, în timp ce se deplasa pe drumul comunal din vecinătatea locuinţei sale, a observat pe jos un portofel în care se aflau mai multe bancnote.

"De îndată ce a găsit acest portofel, femeia nu a ezitat şi s-a prezentat la sediul Postului de Poliţie Negoi pentru a preda bunul găsit. Banii, 5.900 de euro, au fost predaţi de femeie pe bază de proces-verbal, iar poliţiştii doljeni au început să efectueze verificări pentru identificarea persoanei păgubite", precizează IPJ Dolj.

Ulterior, la scurt timp după ce femeia a predat banii oamenilor legii, la sediul aceluiaşi Post de Poliţie Negoi s-a prezentat Adrian Căldăraru, de 48 de ani, din aceeaşi localitate, care le-a spus poliţiştilor că, asemănător Elisabetei Curucu, a găsit tot în această dimineaţă, pe acelaşi drum comunal, suma de 600 de euro.

[citeste si]

"Într-un timp relativ scurt, o echipă de poliţişti a reuşit să-l identifice pe cel care a pierdut suma de bani, în persoana unui bărbat de 34 ani, din comuna Negoi, care le-a declarat poliţiştilor că în timp ce se îndrepta spre domiciliul părinţilor săi a pierdut suma de bani cu o noapte în urmă, când s-a întors în România, banii fiind agonisiţi de către bărbat în ultimele luni de muncă pe teritoriul Spaniei, unde şi-a desfăşurat activitatea ca zilier în agricultură", precizează IPJ Dolj.

Cu această ocazie, reprezentanţii Poliţiei doljene au adresat mulţumiri atât femeii de 71 de ani, pensionară, văduvă, care locuieşte singură, cât şi bărbatului de 48 de ani, pentru simţul civic extraordinar de care au dat dovadă atunci când au predat poliţiei importanta sumă de bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel