Au rămas fără case în prag de sărbători. Intervenție dificilă pentru pompierii din Ilfov

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Două case și anexele acestora au fost afectate grav în urma unui incendiu violent ce a izbucnit în această dimineață în comuna Jilava. 

Intervenție dificilă în această dimineață pentru pompierii din județul Ilfov. Două case și anexele acestora au fost mistuite de flăcări. 

”În această dimineață, în jurul orei 06:18, am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la două case și anexele acestora, pe o suprafață totală de 400 mp, în comuna Jilava, județul Ilfov”, au anunțat reprezentanții ISU. 

Forțele de ordine, suplimentate

Comandantul intervenției a dispus masura de suplimentare a forțelor de intervenție, ca urmare a faptului că incendiul se manifesta cu violență. La fața locului au fost angrenate in mod progresiv 11 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospeciala pentru descarcerare, 1 echipaj SMURD, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime.

”În acest moment incendiul este localizat, se lucreaza pentru verificarea focarelor și pentru a fi stabilita cauza care a declanșat incendiul. În urma evenimentului nu au rezultat victime”, a mai anunțat ISU Ilfov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel