Au petrecut în lux la Băile Felix și au fugit pe ușa de serviciu. Cum au produs patru familii o pagubă de 12.000 de lei în două zile

Patru familii din Maramureș au petrecut în lux la Băile Felix. S-au cazat în apartamentele de lux ale unui hotel, iar când ar fi trebuit să plătească au fugit pe ușa din spate. 

Un grup de turiști din Maramureș, patru familii inclusiv cu copii, și-au oferit o vacanță gratis în Băile Felix. S-au cazat în apartamentele de lux ale hotelului de patru stele și au plecat pe ușa de serviciu, lăsând în urma lor o pagubă de 12.000 de lei. 

Petrecere de zile mari

 

Cele patru familii s-au cazat pentru două zile în hotelul din Băile Felix. În seara dinaintea plecării, au dat inclusiv o petrecere, fiind ziua unuia dintre turiști. Evenimentului s-a încheiat la ora 06:00, la piscina hotelului. 

Dumitru Fechete, directorul complexului hotelier, a afirmat, la Digi24: ”În cursul zilei de sâmbătă au petrecut și au făcut comenzi la restaurant și la bar într-o sumă consistentă. În mod normal, trebuia să plece duminică la prânz, când au venit la recepție și au cerut prelungirea camerelor până a doua zi, pe motiv că sunt mahmuri și nu pot să plece, ceea ce era adevărat”. 

Cum au păcălit hotelul

 

Unul dintre turiști a cerut factură pe firmă, cu promisiunea că o va plăti a doua zi. Duminică seară, însă, după ora 22:00, cele patru familii au plecat pe ușa de serviciu. 

”Pe cale civilă se pot recupera banii, o să facem și un denunț penal. Din ce am aflat noi despre ei, nu sunt în cea mai bună relație cu legea”, a mai declarat directorul complexului hotelier.

Turiștii au făcut și pagube materiale, după ce au astupat gura de evacuare a piscinei cu halate și prosoape, nemulțumiți că angajații hotelului le-au spus că trebuie să golească piscina pentru a o curăța a doua zi. Canalizarea s-a înfundat și a fost necesară intervenție specializată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel