Au intrat într-un apartament din București și S-AU DAT POLIȚIȘTI. Ce a urmat

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Doi indivizi au pătruns într-un apartament din București și au spus că sunt polițiști. Ce a urmat întrece orice imaginație.

Poliția Capitalei anunță, vineri, că au fost aplicate patru mandate de percheziție domiciliară în București și Ilfov, care au condus la audieri cei doi bărbați suspectați de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați pentru propunere de arestare preventivă.

Cei doi sunt acuzați că au pătruns într-un apartament din Sectorul 2, fără drept, au tâlhărit o persoană și au creat un prejudiciu de 13.000 de lei.

Potrivit polițiștilor, unul dintre ei a coborât în rapel pe o frânghie fixată pe acoperișul blocului, iar celălalt pur și simplu a profitat de faptul că ușa era neasigurată. Au imobilizat persoana din locuință spunându-i că sunt polițiști și au sustras bunuri și bani de 13.000 de lei. 

„Activităţile s-au desfăşurat într-un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Cercetările s-au declanşat după ce, la data de 29 iunie, o persoană ar fi pătruns fără drept într-un apartament din sectorul 2, profitând de faptul că uşa era neasigurată. Totodată, o altă persoană ar fi pătruns concomitent în locuinţă coborând în rapel pe o frânghie fixată pe acoperişul blocului. Cele două persoane ar fi imobilizat pe un bărbat care locuia în respectivul apartament, după ce ar fi pretins că sunt poliţişti. Cei doi ar fi sustras ulterior bunuri şi bani cauzând un prejudiciu estimat la suma de 13.000 de lei”, anunță Poliția Capitalei într-un comunicat, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel