Au ieșit la iveală detalii șocante în cazul fetei găsită moartă într-un sac de plastic. Cum a fost, de fapt, omorâtă copila

Au ieșit la iveală detalii șocante în cazul fetei găsită moartă într-un sac de plastic. Cum a fost, de fapt, omorâtă copila / Foto: Captură video Realitatea Plus
Au ieșit la iveală detalii șocante în cazul fetei găsită moartă într-un sac de plastic. Cum a fost, de fapt, omorâtă copila / Foto: Captură video Realitatea Plus

Află în articol ce descoperire șocantă au făcut legiștii care au examinat trupul fetiței ucise și ascunse în lada patului.

Au ieșit la iveală detalii șocante despre fetița de 12 ani, ucisă și ascunsă în lada unei canapele, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei. Medicii legiști care au făcut necropsia au descoperit că aceasta ar fi avut un cordon înfășurat în jurul gâtului. Acesta nu ar fi fost observat până acum din cauza stării de degradare a cadavrului. Atenție, urmează informații șocante!

Trupul neînsuflețit al copilei în vârstă de 12 ani a fost găsit de proprietarul apartamentului în care mama ei locuia împreună cu concubinul ei în chirie, după ce vecinii l-au contactat și s-au plâns că din locuință vine un miros puternic.

Cum ar fi murit fetița

Acum s-a aflat că fetița a suferit o moarte violentă. Potrivit unor surse citate de Realitatea Plus, în timp ce se afla în apartamentul din București, bărbatul a strangulat-o pe fetiță cu un cordon, ceea ce a condus la decesul acesteia prin asfixiere mecanică. 

Ulterior, acesta ar fi învelit cadavrul copilei în doi saci menajeri și l-a ascuns în lada canapelei din sufrageria apartamentului. Acolo a și fost găsit cadavrul fetei în data de 3 iunie, de către proprietarul apartamentului.

Potrivit primelor informații, oribila crimă ar avut loc în jurul datei de 11 mai 2023. În tot acest timp fetița nu ar fi fost căutată de mamă. Aceasta a declarat, după ce a fost reținută în Spania, că nu era acasă atunci când s-a produs tragedia. Ea ar fi observat că micuța lipsește, dar concubinul i-ar fi spus că fata s-a întors la tatăl biologic. Totuși, tot ea ar fi spus că nu și-a sunat fostul iubit să verifice dacă într-adevăr fata este la el și la scurt timp, atât ea, cât și actualul concubin, au plecat în Spania. Mama fetei se declară nevinovată, potrivit unor surse.

Copila plecase în luna aprilie să petreacă Paștele cu mama și concubinul acesteia, locuind cu toții într-un apartament închiriat din Sectorul 4, în București. Totuși, pe 21 aprilie, ziua în care copila urma să se întoarcă la tatăl ei, mama nu a mai răspuns la mesaje. După mai multe zile în care tatăl fetei a încercat să ia legătura cu ea și nu a reușit, a anunțat poliția. Ulterior, pe 3 mai, bărbatul a dat-o dispărută pe fiica sa, însă a precizat că nu știe adresa de domiciliu a fostei soții. În aceeași zi, fata a fost dată în consemn la frontieră. Abia după o lună, cadavrul a fost descoperit de către proprietar în apartamentul închiriat de femeie și concubinul ei. Atunci când a aflat că trupul găsit în sacii de plastic este al fiice sale, tatălui copilei i s-a făcut rău și a avut nevoie de internare în spital. Bărbatul se agățase de orice speranță că cea găsită nu este fiica sa, dar expertiza medico-legală au confirmat faptul că este vorba despre fata de 12 ani, deși inițial se crezuse că trupul neînsuflețit este al mamei ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel