Urmărește emisiunea live


Au furat cardurile unui bătrân, dar au fost prinși în FLAGRANT. Patru bărbați din București, hoți în țară! Sunt REȚINUȚI

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Poliţia Capitalei a prins în flagrant patru bărbaţi din Bucureşti care au furat mai multe carduri bancare de la un bătrân. 

Poliţiştii Capitalei au prins în flagrant patru bărbaţi după ce au sustras bani şi carduri bancare de la un bărbat de 77 de ani, în timp ce se aflau în incinta unui hipermarket din Buzău, după care au retras de la bancomat suma de 4.000 de lei.

"Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 40 de ani, la scurt timp după ce au sustras bani şi carduri bancare din borseta unui bărbat de 77 de ani, după care au retras de la bancomat o sumă de bani, prejudiciul total creat fiind estimat la 6.000 de lei", informează un comunicat al DGPMB transmis, miercuri, Agerpres.

Bărbaţii erau supravegheaţi

"Poliţiştii au trecut la supravegherea celor în cauză, aceştia fiind prinşi în flagrant la data de 7 iulie, în jurul orei 12,30, în municipiul Buzău, la scurt timp după ce au sustras un portofel cu acte, bani şi carduri bancare, din borseta unui bărbat, în vârstă de 77 de ani, în timp ce se aflau în incinta unui hipermarket şi au efectuat tranzacţii frauduloase prin folosirea neautorizată a două dintre cardurile sustrase, retrăgând în numerar de la bancomate suma de 4.000 de lei", arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic, cu trei bărbaţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel