Au fost identificaţi cei 3 bărbaţi care l-au ucis pe afaceristul Adrian Kreiner din Sibiu

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Cei trei autori ai crimei de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu au fost identificaţi, însă ei nu au fost reţinuţi de anchetatori.

Există posibilitatea ca aceştia să fi părăsit ţara, transmite, joi, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, prim-procurorul adjunct Mihaela Ruginosu. 

Potrivit sursei citate, cei trei bărbaţi sunt din judeţul Dolj. De asemenea, în acest dosar a fost făcută o percheziţie în comuna Dumbrăviţa din judeţul Timiş, la domiciliul unui bărbat care acum se află în custodia poliţiei.

El este suspectat că i-ar fi ajutat pe autorii crimei cu găzduire şi transport, arată sursa citată. Omul de afaceri a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi banii care erau în casă, potrivit procurorilor. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, însă https://www.dcnews.ro/noi-detalii-despre-presupusii-asasini-ai-lui-adrian-kreiner-procuror-par-a-fi-specializati-in-asa-ceva-si-nu-la-prima-lor-fapta_937940.htmlacestea nu au fost lovite. Afaceristul sibian a decedat la spital, ca urmare a rănilor cauzate de cei trei hoţi.

VEZI ȘI: Criminalii lui Adrian Kreiner, surprinși de camerele de supraveghere. Umblau nestingheriți prin Sibiu /video

Noi detalii despre presupușii asasini ai lui Adrian Kreiner. Procuror: Par a fi specializați în așa ceva și nu la prima lor faptă

Apar noi detalii despre cei trei asasini care l-au jefuit și ucis, acum o săptămână, pe omul de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu. Indivizii au fost surprinși de o cameră de supraveghere, la 25 de minute după atac, într-un cartier apropiat de casa victimei. Imaginile au fost făcute publice de un fost polițist, care le-ar fi primit de la proprietarul unui apartament din zonă, iar procurorul care conduce ancheta în acest caz a confirmat că cei trei bărbați seamănă cu suspecții surprinși de o altă cameră, în curtea victimei.

"Asemănările sunt că au fețele acoperite și gluga pe cap toți trei, unul dintre ei se pare că are un ghiozdan în spate, într-adevăr sunt unele asemănări. Și celelalte camere de supraveghere sunt infraroșu, culorile sunt inversate pe infraroșu. Noi credem că sunt români. Par a fi specializați în așa ceva și nu la prima lor faptă, într-adevăr", a spus Valentin Florescu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, pentru Pro TV.

Expert criminalist: Dacă eram precauți si acționam mai profesional puteam să-i prindem

Crișan Mucenic Lăzureanu, expert criminalist, spune că cei trei indivizi au acționat eficient și calm, fără să facă prea mult zgomot și să atragă atenția vecinilor. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel