Au fost găsite rămășițele unei adolescente dispărute în 2013

foto ilustrativ pixabay
foto ilustrativ pixabay

Rămășitele unei adolescente care la momentul dispariției avea 17 ani au fost descoperite după 7 ani. 

Este vorba despre Alexis Murphy. A dispărut în 3 august 2013, când avea 17 ani, dintr-o benzinărie din statul american Virginia, mai precis din Lovingston. Tot în Lovingston, Virginia, i-au fost descoperite și rămășițele umane, la 9 kilometri de locul unde a fost văzută ultima dată. În 5 februarie 2021, experții au confirmat că sunt ale adolescentei Alexis Murphy. 

Condamnat pentru moartea tinerei a fost Randy Allen Taylor, un bărbat de 55 de ani. În 2014, el a primit închisoare pe viață pentru crimă de gradul unu, urmată răpirii adolescentei Alexis Murphy. Camerele de supraveghere video au arătat că bărbatul a urmărit-o pe tânără. Anchetatorii au găsit în casa mobilă a lui Randy Allen Taylor fire de păr, un telefon mobil, un cercel și o unghie, toate aparținând adolescentei dispărute. Mașina tinerei a fost găsită abandonată în parcarea unui cinematograf din Albemarle. 

Deși rămășițele tinerei au fost găsite încă din decembrie 2020, pe o proprietate privată, conform Daily Mail, Poliția nu a dezvăluit cum s-a făcut descoperirea după atâția ani. Familia tinerei a sperat în toți acești ani că o va găsi pe Alexis Murphy vie și nevătămată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel