Au explodat în mers cauciucurile unui camion încărcat cu 40 de tone de ulei de motor

Foto: ISU Argeș
Foto: ISU Argeș

O tragedie se putea produce în această seară în județul Argeș după ce cauciucurile unui camion, încărcat cu 40 de tone de ulei, au explodat în mers. 

Cauciucurile unui camion aflat în mers au explodat. Incidentul a avut loc pe Drumul Național 7, în județul Argeș, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș. 

Pericolul de producere a unui accident a fost iminent. Mai mult, camionul era și încărcat cu 40 de tone de ulei de motor.

”Camion rămas în pană, explozie la mai multe cauciucuri, fumegații puternice. Camionul este încărcat cu ulei. Incidentul s-a produs la Drăganu. Intervin pompierii cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Explozie în mers. Militarii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor”, a transmis ISU Argeș. 

Din fericire, încărcătura nu a fost afectată, iar șoferul nu a suferit vătămări corporale. Traficul rutier în zona incidentului rutier s-a desfășurat cu dificultate. Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a vedea exact care au fost cauzele producerii exploziilor la cauciucuri. 

Trafic restricționat pe DN 10, la Siriu

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat în această seară că circulația a fost blocată pe DN 10 Buzău – Brașov, în zona localității Gura Siriului, județul Buzău, de pietrele de mari dimensiuni desprinse de pe versanți și căzute pe suprafața de rulare.

După câteva zeci de minute, circulația a fost reluată pe un fir, alternativ, pe DN 10 Buzău – Brașov, în zona localității Gura Siriului, județul Buzău. Se acționează în continuare pentru degajarea suprafeței carosabile de pietrele desprinse de pe versanți.

Trafic dirijat pe DN 1

Polițiștii brașoveni au acționat în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului. Astfel, începând cu ora 18.30, la Dârste (municipiul Brașov), în Stațiunea Predeal la intersecția DN1 cu DN73A și la Râșnov (intersectia DN73 cu DN73A), s-au instituit dispozitive de dirijare și de informare a participanților la trafic cu privire la valorile ridicate de pe DN1.

Pentru evitarea aglomerației se recomandă ruta alternativă DN1A - Săcele, Cheia, Vălenii de Munte, Ploiești.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel