Urmărește emisiunea live


Atitudine scandaloasă la Buckingham: Regina Elisabeta, foc și pară

queen_elizabeth
queen_elizabeth

Regina Elisabeta a II-a se pare că a fost foarte supărată, după ce ar fi descoperit cum polițiștii de la Palatul Buckingham fura alune, motiv pentru care ar fi semnat chiar și un memorandum intern, în care li se solicita paznicilor să-și țină mâinile în buzunare în timpul patrulării prin palat.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul procesului privind interceptările telefonice realizate de fostul tabloid News of The World, relatează theguardian.com.

Potrivit sursei citate, Regina Marii Britanii s-a supărat pe polițiștii de la Palatul Buckingham pentru că se înfruptă din gustările de pe platourile de protocol, în special din bolurile cu alune. Atitudinea scandaloasă a polițiștilor de la reședința regală ar fi fost reperată înainte de căsătoria Prințului Charles cu Camilla Parker-Bowles și cu toate că Regina a semnat chiar un memorandum intern, în care le cerea poliţiştilor să-şi ţină mâinile în buzunare atunci când patrulează prin palat, nimic nu s-a schimbat.

Conform unui e-mail interceptat de publicaţie, regina a fost atât de iritată de comportamentul paznicilor încât a pus semne pe bolurile cu alune, pentru a vedea dacă poliţiştii respectă sau nu interdicţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel