ATERIZARE de URGENȚĂ pe aeroportul Henri Coandă

O aeronavă Airbus A350-900 aparținând Vitenam Airlines a aterizat de urgență pe aeroportul internațional Henri Coandă din București după ce unui pasager i s-a făcut rău la bordul avionului.

"Este vorba despre un pasager de 30 de ani cu atac epileptic, inconştient. Aeronava a aterizat la ora 18:25 şi sunt două ambulanţe de la serviciul medical al aeroportului. Ce se va întâmpla mai departe este în funcţie de starea pasagerului", a declarat, pentru Agerpres, directorul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Valentin Iordache.

O premieră

Acesta a subliniat că avionul care a aterizat de urgenţă este unul 'foarte mare' şi până în prezent pe aeroportul Otopeni nu a mai aterizat o astfel de aeronavă. 'Este un Airbus A350-900, care este foarte mare, şi nu am mai avut ceva pe aeroport până acum. Este o premieră. Şi a aterizat pe acea pista mult hulită', a spus Iordache.

[citeste si]

"ATERIZARE de urgenta la Otopeni / Un Airbus A350-900 Vietnam Airlines care zbura pe ruta Frankfurt - Hanoi, zborul #VN36, a aterizat mai devreme la OTP - urgenta medicala. De mentionat ca este primul Airbus #A350 care aterizeaza la Bucuresti. Foto: doi prieteni Aeronews", scrie Aeronews pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel