Atenţionare de călătorie MAE: Germania - Greva Asociaţiei însoţitorilor de zbor UFO

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Federale Germania că Asociaţia însoţitorilor de zbor UFO a anunţat măsuri de grevă pentru luni, 9 noiembrie.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Federale Germania că Asociaţia însoţitorilor de zbor UFO a anunţat măsuri de grevă pentru luni, 9 noiembrie, în intervalul orar 4,30 - 23,00, pentru zborurile de pe/către aeroporturile Frankfurt şi Dusseldorf, precum şi între orele 4,30 - 00,00 pentru zborurile de pe/către aeroportul Munchen.

'Cursele care vor fi efectuate de grupul de companii Lufthansa CityLine, Germanwings, Eurowings, Air Dolomiti, Austrian Airlines, Swiss şi Brussels Airlines nu sunt afectate de grevă şi se derulează de la şi către Frankfurt, Dusseldorf şi Munchen, conform programului. Lufthansa încearcă să limiteze cât mai mult posibil efectele grevei şi să informeze pasagerii din timp cu privire la eventuale modificări ale programului zborurilor. Pasagerii sunt rugaţi să verifice starea zborurilor pe site-ul www.lufthansa.com.', a precizat, duminică seara, MAE, într-un comunicat remis Agerpres.

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia 'Călătoreşte în siguranţă', care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel