Atenţie, şoferi. Trafic restricţionat la graniţa cu România

Mihai Ciobanu / 18 mai 2018 / 17:19 Salveaza PDF Comentarii
Trafic oprit
Descriere foto: Trafic oprit

Traficul autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi restricţionat în Ungaria, pe durata Rusaliilor catolice.

Traficul pentru autovehiculele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone  va fi restricţionat în Ungaria, în acest weekend, pe durata Rusaliilor catolice.

Restricţia este valabilă în perioada 19.05.2018 ora 23.00 (ora României) - 21.05.2018 ora 23.00 (ora României). 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş, în această perioadă, şoferii automarfarelor vor staţiona în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice în ţara vecină. 

"La reluarea traficului pentru autovehiculele de mare tonaj, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea a dispus măsuri pentru suplimentarea personalului şi folosirea la maximum a capacităţii punctelor de trecere a frontierei deschise pentru astfel de mijloace de transport", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al STPF Arad. 

Poliţiştii de frontieră români cooperează cu autorităţile de frontieră din Ungaria, în vederea stabilirii măsurilor comune necesare asigurării unui control operativ pentru acest tip de mijloace de transport. 


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27