ATENTATE în Afganistan. Zeci de victime

Poza descriptivă
Poza descriptivă

Două atentate care au avut loc miercuri la Kabul s-au soldat cu cel puțin un mort și 35 de răniți. Atacurile au fost revendicate de către talibani.

Primul atac, cel mai violent, comis în vestul capitalei afgane de un kamikaze la volanul unei mașini-capcană, a avut loc la porțile postului de poliție PD6, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne afgan, Najibullah Danish, care a precizat că au fost trase focuri de armă după prima explozie.

Cel de-al doilea atac a fost comis, după cinci minute de la primul, de un kamikaze pieton împotriva unui centru al serviciilor de informații din sud-estul orașului, a spus purtătorul de cuvânt. 

[citeste si]

Potrivit unei surse din domeniul securității, care nu și-a dezvăluit identitatea, atacatorul a fost împușcat în timp ce intra în clădire.

Într-un mesaj postat pe Twitter, purtătorul de cuvânt al talibanilor, Zabibullah Mujahid, a revendicat dubla operațiune, afirmând că au început atacurile împotriva postului de poliție PD6 și a unui important centru de informații la Kabul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel