Atentat Spania. Polițistul erou, informații în premieră

Polițistul-erou din Spania, care a împușcat mortal patru teroriști în Cambrils, în timp ce aceștia atacau oameni pe stradă cu topoare și cuțite, este un fost soldat al forțelor speciale armate, care se afla în afara orelor de program, relatează The Telegraph.

Polițistul-erou din Spania acestor zile a făcut parte din durii armatei înainte de a deveni om al legii. Numele bărbatului nu a fost făcut public, din motive de securitate, este cel care a împușcat mortal patru teroriști în Cambrils, în timp ce aceștia atacau oameni pe stradă cu topoare și cuțite.

Fostul soldat al forțelor speciale armate, care se afla în afara orelor de program, conform The Telegraph, este lăudat de presa spaniolă pentru curajul și gândirea rapidă de care a dat dovadă în timpul atacului din Cambrils. Polițistul este expert în arme de foc și trageri la țintă, abilități dobândite în timpul serviciului său în armată.

Polțistul-erou le vorbea elevilor despre importanța respectării legilor 

El s-a alăturat poliției catalane tocmai pentru că spera la o viață mai liniștită și lipsită de pericole. De obicei, el mergea prin școli, unde le vorbea elevilor despre importanța respectării legilor și le dădea sfaturi pentru a fi în siguranță pe străzi.

Bărbatul nu trebuia să fie la datorie în noaptea de joi, însă a rămas peste program pentru a întări securitatea pe străzi, după atacul care avusese loc în Barcelona, cu doar câteva ore înainte. În timp ce patrula pe stradă, cinci teroriști au intrat cu mașina în pietonii de pe un bulevard și s-au ciocnit apoi de o baricadă a poliției, rănind un ofițer.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel