Atentat REVELION. Oameni, păziți cu arme de frica teroriștilor

Mai multe autorități din Europa au anunțat luarea unor măsuri de securitate pentru petrecerile din aer liber, care vor fi organizate de Revelion. Oamenii vor fi păziți cu arme de frica teroriștilor.

Poliția din sud-vestul Franței au arestat o persoană suspectată că plănuia un atac terorist de revelion, iar doi alți bărbați suspecți au fost arestați la Toulouse. După ce a fost monitorizat o perioadă lungă, un bărbat a fost descoperit de poliție că plănuia un atentat chiar pe 31 decembrie.

Astfel, atacurile teroriste din 2016 și persoanele suspecte care au fost prinse de poliție, au făcut autoritățile să ia măsuri de amploare pentru petrecerile care se vor organiza în aer liber în noaptea de Anul Nou.

Potrivit libertatea.ro., autorităţile din Koln vor să garanteze un Revelion paşnic şi să şteargă imaginea de haos şi insecuritate asociată acestui oraş anul trecut. Peste 1.500 de poliţişti, dintre care 300 federali, vor fi desfăşuraţi pe străzi pentru a asigura securitatea în noaptea dintre ani. Totodată, în Germania s-au luat măsuri speciale de securitate, iar dispozitivele de supraveghere video au împânzit oraşele.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel