Atentat Londra. Românca rănită a murit

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Românca rănită în atentatul din Londra a încetat din viață. Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache a confirmat informația. 

Andreea Cristea, tânăra româncă rănită în atentatul de la Londra a murit în ciuda eforturilor medicilor britanici de a-i salva viața. 

Tânăra din Constanța se afla de trei săptămâni internată într-un spital din Marea Britanie, cu răni grave. Ea a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale, însă starea ei nu s-a îmbunătățit. 

Andreea Cristea se afla într-o vacanță alături de iubitul său, cu ocazia zilei onomastice. Ea se afla pe pod în momentul în care teroristul a izbit-o cu mașina și a aruncat-o în râul Tamisa. Ea a fost scoasă de mai mulți oameni din apele Tamisei, cu răni grave.

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a confirmat decesul româncei rănite grav în atentatul din capitala Marii Britanii din 22 martie. 

El a precizat că tânăra româncă a decedat joi seară şi că va acorda ajutorul necesar pentru repatrierea acesteia. 

'Aseară târziu (a încetat din viaţă - n.r.). Familia ei deocamdată este în ţară. Desigur că o să le dăm tot ajutorul necesar pentru repatrierea corpului în momentul în care se va pune problema', a declarat Mihalache.

La rândul său, premierul Sorin Grindeanu a declarat vineri, la Craiova, că a fost informat de decesul româncei rănite în atacul de la Londra şi a transmis condoleanţe familiei acesteia. 

Andreea Cristea va fi înmormântată la Constanța, lângă tatăl ei, decedat în urmă cu câțiva ani. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel