Atentat Barcelona. Numărul morților, în creștere

Atacul comis joi la Barcelona cu ajutorul unei camionete și revendicat de organizația Statul Islamic a făcut o a doua victimă portugheză, o femeie de 20 de ani, a anunțat sâmbătă guvernul portughez, informează AFP.

"Secretarul de stat pentru comunitățile portugheze, care se află la Barcelona, mi-a confirmat decesul unei a doua victime portugheze, nepoata celei care a fost deja identificată vineri", a declarat premierul Portugaliei, Antonio Costa.

Tânăra de 20 de ani, dată dispărută joi, se afla în timpul atacului cu bunica ei de 74 de ani ce locuia în regiunea Lisabonei. Cele două femei își petreceau vacanța la Barcelona și erau cazate la Hotel Nouvel lângă Las Ramblas, zona atacului.

Bilanțul victimelor celor două atentate produse joi în Spania, comise ambele cu vehicule care au intrat în plină viteză în mulțimi de oameni, a crescut la 14 morți, a anunțat vineri direcția generală a protecției civile din Catalonia. Numărul răniților este de peste 100, iar victimele, morți și răniți, sunt de 35 de naționalități, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel