Atenționare pentru toți românii cu vacanțe în Grecia

MAE anunță toți românii care tranzitează Grecia despre modificări importante cu privire la companiile aeriene. Zboruri au fost anulate și pentru zeci de zboruri s-a modificat ora de plecare. 

UPDATE 31 mai 2018: BREAKING NEWS Nouă atenționare pentru românii care merg în Grecia. Blocaj

”Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Elenă că, pentru data de 30 mai 2018, a fost anunțată grevă generală de 24 de ore, începând cu ora 00:01 și până la orele 24:00 de către:

1. Administrația Supremă a Funcționarilor Publici (ADEDY); 2. Confederația Generală a Lucrătorilor din Republica Elenă (GSEE); 3. Federația Navală Panelenă (PNO); 4. OSE - Hellenic Railwais Organization și metroul suburban, inclusiv pe sectorul Doukissis Plakentias - Aeroport Atena; 5. Lucrătorii care asigură transportul în comun (autobuze, inclusiv autobuzele Express care asigură legătura cu Aeroportul din Atena și troleibuze) se vor afla în grevă în intervalul orar 05:00-09:00 și 21:00 - până la sfârșitul programului orar zilnic. 6. Controlorii de trafic aerian vor întrerupe activitatea în intervalul orar 10:00 – 13:00, iar în acest interval orar nicio companie aeriană nu va opera spre și de pe aeroporturile din Republica Elenă.

Companiile AEGEAN și OLYMPIC AIR vor anula 6 zboruri și vor modifica ora de plecare la alte 50 de zboruri. Se recomandă cetățenilor români să verifice cu operatorii de turism orarul de zbor pentru biletele de avion achiziționate.” anunță MAE. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel