Atenționare, vineri dimineață, pentru șoferi

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă

Brigada Rutieră a transmis, vineri dimineață, situația traficului din București și recomandări pentru șoferi.

Brigada Rutieră transmite, vineri dimineață, că este traficul rutier deviat în Drumul Taberei, între strada Valea Argeșului și strada Valea Ialomiței din cauza lucrărilor la metrou, pe Bd. Bucureștii Noi, între strada Mitropolit Varlaam și strada Cricovului și Intrarea Berheci- Pod Străulești (str. Slt. Constantin Godeanu), pe Bd. Eroilor Sanitari între Piața Operei Române și Bd. Eroilor. Recomandă șoferilor să circule cu atenție și să respecte semnificația indicatoarelor montate temporar în zonele menționate. Sunt lucrări și pe Șos. Iancului și Șos. Pantelimon, Piața Sudului, Bd. Liviu Rebreanu, Str. Valea Ialomiței, Str. Râul Doamnei. Sunt semafoare defecte pe Pod Vitan și Bd. Națiunile Unite - Bd. Libertății.

În ultimele 24 de ore au fost nu mai puțin de opt accidente în urma cărora șase persoane sunt rănite ușor și trei rănite grav.

Brigada Rutieră recomandă șoferilor, la sfârșit de săptămână:

- Să nu conducă dacă sunt obosiți. Oboseala este considerată de către specialiști una dintre cauzele generatoare ale multor tragedii ce se întâmplă, de regulă, pe drumurile publice, mai ales la sfârșit de săptămână;

- Să evite consumul de băuturi alcoolice seara, dacă dimineața urmează să conducă mașina;

- Să nu vorbească la telefonul mobil în timp ce conduc mașina. Studiile arată că aproape jumătate dintre posesorii de telefon mobil îl folosesc atunci când sunt la volan;

- De asemenea, atragem atenția asupra manevrei de depășire, considerată a fi manevra cu gradul cel mai ridicat de dificultate. Dacă un partener de trafic s-a angajat într-o depășire hazardată, trebuie încetinită viteza, facilitându-i astfel reintrarea, fără pericol pe partea dreaptă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel