Atenție, șoferi! Restricții de trafic în București

Brigada Rutieră a Poliției Capitalei anunță că duminică vor fi impuse restricții de trafic în zona centrală a orașului.

Potrivit unui comunicat de presă, între orele 14,30 — 15,00, Arhiepiscopia Romano-Catolică din București va organiza o procesiune religioasă, care se va desfășura pe traseul Str. Schitu Măgureanu — Str. Știrbei Vodă — Str. Luterană — Str. G-ral. Berthelot — Catedrala Sf. Iosif. Deplasarea participanților se va face pe banda I de circulație.

Poliția recomandă conducătorilor auto să evite, pe cât posibil, deplasarea în zonă în intervalul menționat, să circule cu prudență, mai ales la trecerea pe lângă grupul de participanți și să respecte semnalele polițiștilor rutieri aflați în trafic pentru dirijarea și fluidizarea acestuia.

În plus, în București va avea loc duminică și o adunare publică pe Bd. Nicolae Bălcescu, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat în intervalul orar 6,00 — 10,00, pe Bd. Nicolae Bălcescu, între Str. C.A. Rosetti și Str. Dem I. Dobrescu.

Brigada Rutieră a Capitalei recomandă conducătorilor de autovehicule, să utilizeze ca rute ocolitoare: Bd. Carol — Cal. Moșilor — Șos. Ștefan cel Mare și Bd. Regina Elisabeta — Bd. Mihail Kogălniceanu — Str. Berzei — Str. Buzești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel