EXCLUSIV  ATENȚIE șoferi din Sectorul 6! Ce s-a întâmplat după amenzile date pe Grințieșului

În dimineața zilei de marți vă anunțam că Poliția Locală din Sectorul 6, de pe strada Grințieșului, a început să dea amenzi pentru parcările ilegale într-un București, după cum bine știm cu toții, sufocat de mașini.

I-am surprins pe oamenii legii când puneau amenzi în parbriz. La vreo oră de la acel moment, trotuarul unde erau autovehiculele parcate, se golise. Însă, acum, la ora 20:00, neștiind ce s-a întâmplat, alți șoferi au parcat tot pe trotuar. Scriu această știre pentru ca alți șoferi să nu primească și ei amenzi pentru că nu au de unde să știe ce s-a întâmplat în dimineața zilei de marți. Este posibil ca polițiștii să își reia activitatea și miercuri. Sumele pe care conducătorii auto trebuie să le plătească sunt cuprinse între 580 și 725 de lei. Așa că atenție unde parcați! Oamenii care ne conduc nu ne oferă alternativă, adică nu oferă locuri unde să ne lăsăm mașinile, dar ne dau amenzi usturătoare. Și uite așa, vin amenzi pentru șoferii care parchează anapoda, neavând alternativă, dar șoferii care circulă cu viteze amețitoare... scapă. Ca să nu mai vorbim despre conducătorii auto care ucid oameni nevinovați... și scapă și ei.

Reluăm știrea pe care am publicat-o pe 9 ianuarie 2018, la ora 11:00:

AMENZI MARI pentru șoferii din Sectorul 6. Bilețele-surpriză în geamul mașinii

Polițiștii și-au făcut 'bine' treaba în cazul colegului lor agresor de copii și s-au apucat de treburi mai importante - au început să dea amenzi șoferilor care nu au unde parca într-un București sufocat de mașini. Și amenzi babane, adică sume cuprinse între 580 și 725 de lei.

Marți, 9 ianuarie 2018, șoferii de pe Strada Grințieșului, Gorjului, Militari, și probabil nu doar ei, au avut surpriza neplăcută să vadă că au de plătit amenzi pentru că staționau neregulamentar. Este adevărat că pe trotuar nu ar trebuie să se parcheze, fiind ilegal. Șoferii sunt revoltați, pe bună dreptate, pentru că nici ei nu vor să parcheze pe trotuar, dar au alternativă? Să vină cu mașinile în casă? Sau să le pună în curtea Poliției Locale din Sectorul 6?

Bătaie pe locurile de parcare

Aici, ca peste tot, este bătaie pe locurile de parcare cu atât mai mult dacă nu ai număr de înmatriculare de București. Dacă ești din provincie, te trezești cu ștergătoarele ridicate sau, în cel mai rău caz, cu cauciucurile sparte. Să vezi atunci ce te va mai ajuta Poliția Locală să găsești vinovatul... Apropo, am zis bătaie pe locurile de parcare? Nu... impropriu spus locuri de parcare, pur și simplu, cotloane unde credem noi că ne putem lăsa mașinile.

Așadar, domnilor oameni ai legii, locuitorii de pe Strada Grințieșului vă mulțumesc pentru amenzile lăsate, pe furiș, în geam, dar vă roagă să scrieți pe foaie și unde am putea parca de acum înainte. Căci vedem că ați terminat toate treburile importante și noi vă mai încurcam. Citiți continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel