Marea Britanie, alertă. O maşină a lovit bariera de securitate din faţa Parlamentului britanic - update

Marea Britanie, alertă. O maşină a lovit bariera de securitate din faţa Parlamentului britanic
Marea Britanie, alertă. O maşină a lovit bariera de securitate din faţa Parlamentului britanic

O maşină a intrat în plină viteză, marţi dimineaţa, în bariera de securitate instalată în faţa sediului parlamentului britanic, scrie Press Association.

Unele dintre ele arată agenţi de poliţie încercuind maşina, iar apoi conducând un bărbat în cătuşe.

Potrivit Reuters, un bărbat a fost arestat după ce o maşină a intrat în bariera de securitate din faţa parlamentului britanic.

Mobilizare de urgență

Mai multe ambulanţe au sosit la locul incidentului, iar un dispozitiv de securitate a izolat străzile din jurul parlamentului - Millbank şi Victoria Tower Gardens - unde a sosit un dispozitiv important de zeci de poliţişti.

Răniți

Mai mulţi pietoni au fost răniţi în urma acestui incident, conform agenţiilor internaţionale de presă.

Update: Mai mulţi pietoni au fost răniţi marţi dimineaţă după ce o maşină a lovit bariera de securitate din faţa parlamentului britanic la Londra, a anunţat poliţia din Regatul Unit, care l-a arestat pe şoferul autoturismului, informează AFP şi Reuters. 'Astăzi, la 07:37, o maşină a intrat în bariera din faţa parlamentului. Şoferul a fost arestat de poliţiştii prezenţi la faţa locului. Mai mulţi pietoni au fost răniţi', a declarat poliţia britanică într-o postare pe Twitter. Imagini difuzate de media sociale arată o reacţie puternică a poliţiei mobilizate la locul incidentului, un dispozitiv de securitate important fiind instalat în zona adiacentă clădirii parlamentului de la Londra, iar străzile din apropiere au fost închise pentru circulaţie.

Poliţia britanică a declarat că nu poate spune pe moment dacă este vorba sau nu de un incident legat de 'terorism', conform Reuters. 'Încercăm să punem elementele cap la cap', s-a limitat să afirme un purtător de cuvânt al forţelor de ordine.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel