Atac nuntă Olguța Vasilescu. Avocat, mesaj dur pentru revoltați

Nunta, Lia Olguța Vasilescu. FOTO: Facebook
Nunta, Lia Olguța Vasilescu. FOTO: Facebook

Lia Olguţa Vasilescu a fost atacată de Ludovic Orban care a spus că orice român care respectă tradiţiile şi pe semenii săi ştie că în postul Paştelui nu se fac nunţi. Fostul ministru al Muncii a precizat că nunta religioasă a avut loc pe 24 februarie.

În acest context, avocatul Mihai Valentin Neagu a scris un text despre fățărnicia românilor care se dau credincioși, dar comportamentul îi trădează.

Corul revoltaților

”Nu am vrut să las să treacă ziua fără să mă alătur corului format de miile de revoltați creștini de pe Facebook, care au înfierat cu proletară cucernicie gestul incalificabil al Olguței Vasilescu de a face nunta în Postul Paștelui. Când întreg poporul este aplecat spre smerenie, când restaurantele gem de de pelerinii care comada apa de izvor, mămăligă cu urzici și dovlecei fierți în apă cu sare, Olguța face nuntă! Cum să nu se revolte pravoslavnicii lui Zuckemberg? Chiar și eu, sâmbătă, am vrut să fac un pelerinaj pe la câteva locuri sfinte, dar cum era închis din lipsă de vizitatori, m-am oprit la Vulcanii Noroioși unde am meditat la salvarea sufletului rugându-mă la Sfântul Nămol. Apoi, cu toată cinstita adunare am purces la Pensiunea de alături pentru a a ne împărtăși din agheasma locală, numită mirenic "Ciorbă de burtă" și din precursorii Paștilor care din lipsă de inspirație au fost numiți "cârnați" și "ceafă de porc". Pentru că afluxul de credincioși era atât de mare trebuia să aștepți minimum o oră ca să primești sfintele taine, așa că pioși am renunțat.

Dar fiind într-o zonă cu atât de multă încărcătură spirituală am purces către un alt loc de închinăciune, comuna Pleșcoi. La magazinul de la intrarea în sat, coada era până în șosea. Credincioșii, între două înjurături la adresa Olguței, comandau scăricică, babic, ghiudem, pastramă de oaie și bineînțeles ambrozia locală, tradiționalii cârnați de oaie. Am afurisit-o și eu pe Olguța și am plecat cu niște modeste mărturii ale vizitei mele acolo, în stare proaspătă, afumată, uscată și la saramură. Să fie, ca să îmi aduc aminte și de Claudiu Manda. La întoarcere, pe drumul spre Ploiești, trecând prin comunele pravoslavnicului nostru popor am fost învăluit de mirosul de smirnă și tămâie care năvălea, cu fum, din aproape fiecare curte și care nu știu de ce, avea iz de grătar!!!. O fi fost lucrarea Necuratului! Altfel nu îmi explic. Ca o concluzie, când tot poporul este în post, să facă Olguța nuntă e mai mult decât blasfemie. P.S. Printre revoltați se află și o colegă de la mine din listă. Dar revoltată rău. Săptămâna trecută postase niște fotografii cu mititei sfârâind pe un grătar. O fi vrut să ne provoace, pe noi, păcătoșii, bănuiesc”, a scris Mihai Valentin Neagu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel