Atac la Londra! O maşină a intrat în mulţime - UPDATE

Sâmbătă, 7 octombrie, mai multe persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat pe trotuarul din faţa Muzeului de Istorie Naturală din Londra, scrie Daily Mail.

Potrivit sursei citate, un bărbat a fost arestat la fața locului, acesta fiind pus la pământ de către poliție în fața turiștilor care urmăreau speriaţi ce se întâmplă.

Totul a avut loc pe trotuarul din faţa Muzeului de Istorie Naturală din Londra.

Autorităţile nu au precizat, momentan, numărul exact al victimelor şi dacă incidentul este tratat ca unul terorist.

Revenim cu informaţii!

UPDATE 4: Serviciul de ambulanță din Londra a anunțat că 11 persoane au primit îngrijiri medicale, în special pentru răni la cap și picioare. 

"Am trimis la fața locului multe resurse, inclusiv echipa noastră de reacție în zonele periculoase, echipaje de ambulanță, paramedici în automobile de intervenție rapidă și agenți de intervenție", a declarat directorul adjunct al operațiunilor, Peter McKenna, citat de Reuters.

Șoferul implicat în incident a fost reținut inițial de persoane din apropiere, apoi preluat de forțele de ordine, afirmă Xinhua, fără a preciza sursa relatării. Aceeași agenție de presă informează că poliția a izolat zona muzeelor din apropiere.

UPDATE 3: Poliția londoneză a anunțat că, în această etapă, incidentul petrecut sâmbătă în fața unui muzeu din vestul Londrei în care au fost rănite mai multe persoane nu este considerat ca având legătură cu terorismul, transmit Reuters și EFE.

BBC a citat declarațiile unui agent de poliție, care a spus că, după părerea sa, rănile suferite de trecători sunt "minore". 

UPDATE 2: Un reporter BBC a făcut următoarele precizări: "A venit multă poliţie, elicoptere. Am văzut şi o ambulanţă, ceea ce înseamnă că este cineva rănit".

UPDATE 1: La fața locului s-au deplasat forțe impresionante, elicoptere survolând zona.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel