EXCLUSIV  Atac la aeroportul Otopeni. Ministrul Cuc, intervenţie de urgenţă

Aeroport Otopeni
Aeroport Otopeni

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit, printre altele, despre un control pe care l-a făcut în această dimineaţă la aeroportul Otopeni. 

Răzvan Cuc a povestit ce a găsit la aeroportul "Henri Coandă" într-un control pe care l-a efectuat în această dimineaţă. "Am militat pentru normalitate, ceea ce cer şi românii. În urmă cu câteva săptămâni am primit o serie de sesizări vizavi de câteva probleme foarte uşor de rezolvat la aeroportul Otopeni. Mai mulţi români au sesizat că scările rulante nu funcţionează, e o mizerie de nedescris în toalete, sunt probleme la infrastructura de la parcare.

Am avut o discuţie cu directorul de la Otopeni în urmă cu trei săptămâni, i-am adus la cunoştinţă toate aceste probleme, i-am spus că vine perioada de sărbători şi vreau ca toate lucrurile să fie puse la punct... Astăzi dimineaţă m-am dus la Otopeni într-un control inopinat să văd şi eu ce a înţeles actualul management de la discuţia avută cu mine", a declarat ministrul Răzvan Cuc.

Ce a povestit Răzvan Cuc despre ce a găsit la aeroportul Otopeni, aflaţi în cadrul interviului:


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel