ATAC ISTANBUL. O tânără şi-a presimţit moartea. Mesaj cutremurător pe Facebook

O femeie de origine libaneză care a murit în atacul armat din Istanbul, comis în noaptea de Revelio, şi-a presimţit moartea cu puţin timp înainte.

Rita Chami, a cărei mamă fusese răpusă de cancer cu 4 luni înainte, a scris pe Facebook: Să sperăm că ne vom distra (în Turcia), în cel mai rău caz voi muri într-o explozie şi o să ma duc după mama, relatează Antena 3.

Potrivit sursei citate, tatăl îndurerat ar fi încercat să o oprească să plece, dar ea s-a decis să meargă cu prietenii.

Opt persoane au fost reținute și plasate în detenție luni la Istanbul în cadrul anchetei privind atentatul comis în noaptea de Anul Nou și revendicat de Statul Islamic, au relatat agențiile de presă Dogan și Anadolu, preluate de AFP. 

Arestările de luni sunt primele în legătură cu atacul survenit într-un club din Istanbul în noaptea de Anul Nou, atentat în care au fost ucise 39 de persoane, inclusiv cetățeni străini.

Însă autorul atacului care a semănat moarte în clubul Reina din Istanbul, trăgând la întâmplare asupra sutelor de oameni care celebrau aici intrarea în Noul An, este în continuare dat în urmărire și căutat de autorități în cadrul unei ample operațiuni, subliniază agenția de presă Anadolu, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel