EXCLUSIV  Atac furibund la sistemul de educație: ''Este o demență birocratică ''

manuale scolare
manuale scolare

Marian Munteanu, președintele Partidului Alianța Noastră România ''desființează'' birocrația din sistemul românesc de învățământ. Munteanu susține că în acest moment cadrele didactice sunt mult prea ocupate cu completarea unor hârtii inutile în loc să aibă mai mult timp să se ocupe de elevi. 

Sunt sute de hârțoage pe care profesorii trebuie să le completeze. Vă spun eu, este o demență birocratică. Păi eu ca Ministru al Educației le-aș fi tăiat din pix imediat. Domle, eu țin dascălul ăla să ne învețe copiii carte, nu să fie un conțopist la un birou care să completeze 400 de pagini pe an. Nu se poate așa ceva. Asta e o măsură grea? Nu înțeleg de ce nu o iau. Pentru că sunt acolo indivizi care efectiv reușesc să inoculeze măsuri distructive, " a declarat Marian Munteanu la DCNews Live. 

Munteanu nu a iertat nici actualul Guvern al cărui program declarat ar fi fost debirocratizarea sistemului.

Unii introduc deliberat această birocrație, alții, iresposnsabili sau proști lasă lucrurile să meargă așa. Nu se poate, trebuie oprite. Sunt o mulțime de măsuri simple care pot fi luate rapid și care ar detensiona o mulțime de energii. Guvernul Cioloș vorbește de un an de zile de debirocratizare. Am spus toți, domle, taie-le odată ! Ce mare brânză!" a completat Marian Munteanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel