ATAC cu repetiție, la Ocna Mureș. Un bărbat a fost atacat de doi câini asmuțiți chiar de stăpân

Poliție Ocna Mureș (alba24)
Poliție Ocna Mureș (alba24)

Atac cu repetiție la Ocna Mureș. Un bărbat a fost atacat de câinii asmuțiți chiar de stăpân

Un bărbat din Ocna Mureș a fost atacat de doi câini, ce au fost asmuțiți de către stăpânul acestora. Atacul s-a petrecut miercuri, 16 februarie, în fața unui local de jocuri de noroc, relatează alba24.ro.

Potrivit reprezentaților IPJ Alba, citate de sursa sus-menționată, chiar stăpânul câinilor ar fi asmuțit cele două animale pe victimă. În timpul atacului, bărbatul a fost mușcat de coapsă și rănit. Iar mușcătura a fost atât de puternică, victima având nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale. 

Momentan, stăpânul neglijent a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi, 17 februarie v-a fi prezentat în fața magistraților pentru măsuri legale.

Stăpânul animalelor nu este însă la prima abatere. Și în luna decembrie acesta a fost cercetat după ce animalele au mușcat un bărbat de 52 de ani. În urma atacului, bărbatul a avut nevoie de peste 10 zile de îngrijiri medicale. Potrivit IPJ Alba, la data de 10 decembrie 2021, polițiștii din Ocna Mureș au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 44 de ani, din Ocna Mureș, care este cercetat pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Copil ucis de câinele familiei

Potrivit Digi24, luni, 24 ianuarie, în jurul orei 09:00, Poliția Orașului Racari a fost sesizată pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către un bărbat cu privire la faptul că un copil de 6 ani, din Conțești, a fost mușcat de un câine.

O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care, din primele verificări, s-a stabilit că minorul, în timp ce se afla în grădina locuinței, ar fi fost mușcat în zona gâtului de un câine al familiei care nu era legat. În urma leziunilor, copilul a decedat.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal și efectuează cercetări, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel