Atac cu cuţitul în Centrul Vechi din Capitală

Un bărbat înarmat cu un cuțit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerată a Bucureștiului.

"La auzul strigatelor de disperare, doi polițiști rutieri aflați în zona au intervenit prompt, l-au pus la pământ și l-au dezarmat. Se pare că persoana este cunoscută cu afecțiuni psihice.

O intervenție promptă a polițiștilor rutieri prin care s-a evitat o tragedie. Felicitări colegilor!

Din cifrele neoficiale, în România există peste 700.000 de persoane cu afecțiuni psihice care nu urmează un tratament. Asta spune multe despre siguranţa/nesiguranța din spațiile publice", au scris cei de la Sindicatul Europol pe Facebook. 

Bărbatul ar fi încercat ulterior să îşi taie venele

„În zona Unirii, un bărbat a amenințat trecătorii din zonă cu un cuțit. La strigătele cetățenilor, 2 polițişti au intervenit. Nu a reușit să rănească pe nimeni. Când a văzut că polițiștii rutieri vin spre el, înainte să-l imobilizeze s-a mutilat, s-a tăiat în dreptul mâinilor", a declarat reprezentantul EUROPOL, Cosmin Andreică, la Digi24.

Martorii spun că îl cunosc şi că bărbatul locuieşte pe străzi, neavând familie. Acesta a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, urmând să fie transferat la Psihiatrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel