ATAC cu bâte în Bistra. Anchetă complexă, cinci polițiști sunt vizați

foto alba24.ro
foto alba24.ro

Anchetă complexă după atacul cu ranga asupra unui tânăr. 

Un tânăr a apelat 112, în 31 ianuarie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, semnalând că un local de pe raza localității Bistra nu respectă regulile de prevenire a răspândirii Covid și funcționează fără respectarea programului. Localul ar fi administrat de ruda unui polițist din Câmpeni. A venit un echipaj de poliție, a constatat că localul e închis. Tânărul care a apelat 112 a vorbit cu echipajul de poliție, iar la un minut după plecarea polițiștilor, un bărbat cu cagulă și cu o bâtă în mâna a venit din direcția localului și l-a atacat. 

Alba24.ro scrie că în acest caz s-au deschis trei dosare penale, unul în care există doi suspecți și încă două, care momentan sunt in rem, dar în care victima a făcut plângeri împotriva a cinci polițiști din Câmpeni. Toate cele trei dosare sunt instrumentate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. 

Polițiștii din plângerile tânărului sunt unii acuzați pentru abuz în serviciu, favorizarea infractorului și divulgarea de informații secrete, altul pentru amenințare. Ambele dosare amintite sunt momentan la stadiul de urmărire in rem. Șeful poliției din Câmpeni a fost mutat, după acest moment, la postul de poliție din Baia de Arieș, pentru 6 luni. Potrivit reprezentaților IPJ Alba, măsura a fost luată pentru eficientizarea actului managerial, iar mutarea a fost făcută în data de 1 martie.

Inițial, dosarul penal pentru loviri sau alte violențe a fost deschis in rem la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni, însă acesta a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel