Atac cu acid în Londra

Doi adolescenți au ajuns într-un spital din Londra, după ce au fost vizați de un atac cu acid, relatează BBC. Nu este primul incident de acest fel care are loc în capitala Marii Britanii, astfel de atacuri având loc și de la începutul lunii.

Cei doi tineri au oprit marți seară, în jurul orei locale 19.00, o mașina de poliție care efectua patrulă în zonă, iar iar oamenii legii i-au transportat de urgență la un spital. 

Pentru moment nu se cunoaște natura lichidului care le-a fost aruncat în față adolescenților, însă potrivit martorilor, victimele au început să urle de durere și spuneau că au senzația că fața le-a luat foc.

Astfel de atacuri au avut loc și la începutul lunii, atunci când scopul a fost jaful. Atunci, doi bărbați pe un moped au efectuat cinci atacuri cu acid într-o perioadă de 90 de minute la Londra. 

Atacatorii au aruncat substanțe corozive în față oamenilor din zonele Stoke Newington, Hackney și Islington, Victimele au fost duse la spital, una dintre acestea suferind leziuni grave.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel