Atac cibernetic SUA. Putin, mesaj privat pentru Trump la G20

Ies la iveală noi informații despre discuțiile pe care Donald Trump le-a avut cu Vladimir Putin la summitul G20 care a avut loc la Hamburg la începutul lunii iulie. Conform New York Times, Vladimir Putin i-a spus lui Donald Trump că în situația în care hackerii ruși ar fi reușit să acceseze serverele din SUA, nu ar fi fost detectați pentru că sunt prea buni.

Potrivit publicației americane, Putin i-a spus președintelui SUA, în cadrul reuniunii G20, că "operatorii cibernetici ai Moscovei sunt atât de buni în operațiunile de accesare ale rețelelor încât nimeni nu și-ar fi dat seama vreodată". 

Nu este clar când a fost făcută această afirmație, însă cei doi lideri au avut o întâlnire oficială de peste două ore cu doi traducători, la reuniune fiind prezenți de asemenea ministrul de externe Serghei Lavrov și secretarul de stat Rex Tillerson.

Mai târziu s-a aflat că Donald Trump și Vladimir Putin au avut o nouă întâlnire de aproximativ o oră, în cadrul unei cine care precedat întâlnirea oficială de la G20. Serghei Lavrov a confirmat întâlnirea informală, spunând că dată fiind importanța unor astfel de întâlniri, cei doi șefi de stat s-ar fi putut întâlni chiar de mai multe ori pentru discutarea unor chestiuni importante.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel