ATAC CHARLIE HEBDO. Jurnaliștii România TV, la ambasada Franței de la București

Jurnaliștii de la România TV au mers la ambasada Franței de la București pentru a semna în cartea de condoleanțe deschisă de oficialitățile franceze, în urma atacului terorist de la Paris.

Paula Rusu, Andreea Crețulescu, Ionela Năstase, Cristina Șincai, Victor Ciutacu și Cristian Zărescu,  au transmis mesaje emoționante după moartea celor 12 oameni nevinovați de la Charlie Hebdo.

Întrebat care este motivul pentru care se află la ambasada Franței, Victor Ciutacu a zis: "Este un gest de solidaritate. Este ceea ce putem face noi de la mare distanță. Arătăm unor oameni că suntem alături de ei. A fost vorba de un asasinat în masă. Ne gândim cu groază că și noi suntem jurnaliști și nu știm pe cine am putea enerva vreodată".

"Am venit aici pentru a spune un DA hotărât libertății presei. Nu poți pune frână libertății presei doar pentru că unele persoane se simt ofensate de ce spui, de ce scrii sau de ce desenezi. Se pune întrebarea: renunți la opiniile tale doar pentru a le face pe plac unora? NU!", a adăugat și Ionela Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel