ATAC BRUXELLES. Dragoș Pătraru îi desființează pe Cristi Preda, Cristi Danileț și Adrian Papahagi

Mesajele politicienilor Cristi Preda și Adrian Papahagi, dar și al judecătorului CSM, Cristi Danileț, de după atacul terorist din Bruxelles, l-au revoltat pe jurnalistul Dragoș Pătraru, care i-a desființat în emisiunea sa de marți seară de la TVR 1, "Starea Nației". 

Iată mesajele celor trei urmate de comentariul lui Dragoș Pătraru: 

 (w670)

"Politică sub teroare. Păi d-aia o fi și salariul ăla atât de baban acolo, știu eu", a spus Dragoș Pătraru, în emisiunea sa. El a apreciat declarația europarlamentarului Traian Ungureanu, care a spus, în urma atentatelor din Bruxelles, că "nu mai e nimic surprinzător, lumea aștepta să vadă mai mult când, decât dacă". 

(w670) 

"Ăsta mic și cu mustață e cu islamul, cu refugiații, cu ospitalitatea, alt subiect, dar tot o hienă. Pare că omul aștepta să mai moară niște cetățeni într-un atentat ca să-și poată exprima teoriile. Vă dați seama cum ar fi judecat un musulman de acest judecător imparțial: 'Ce, ești musulman? Gata, s-a rezolvat, nici nu se discută, pedeapsa cu moartea scrie pe tine. Nu avem? Lasă că o băgăm acum pentru tine'. Special de la dl Danileț pentru dl musulman. Și mai sunt că sunt foartea mulți", a subliniat Dragoș Pătraru.

(w670)

"Dacă mi-aș propune să fiu rău, aș spune că tipul ăsta o ocolește ce-o ocolește, dar până la urmă ajunge tot unde-l doare pe el, la păpică. Dar nu vreau să fiu rău. Băieți, am înțeles, v-ați activat, ați călcat pe cadavre, v-ați făcut datoria, dar la ambasade ați întrebat? Că ordinul de la unitate e unul, dar de la ambasade s-ar putea să fie altul. Nu știu ce să zic, dar cred că-i grea viața cu doi stăpâni, nu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel