Atac armat Viena. Cel puțin un mort

În incidentul armat din centrul Vienei s-a înregistrat un mort și un rănit.

UPDATE

Incidentul armat produs vineri în apropiere de un restaurant cunoscut din centrul Vienei a fost cel mai probabil un 'act criminal ţintit' şi nu a fost vorba de 'împuşcături în serie', a anunţat poliţia austriacă, citată de Reuters şi dpa. Poliţia a precizat pe Twitter că persoanele care nu au fost implicate în incident nu sunt în pericol. Totuşi, circumstanţele incidentului nu au fost deocamdată stabilite.

O persoană a murit şi o alta a fost rănită într-un incident armat produs în centrul Vienei, a anunţat vineri postul public austriac ORF pe Twitter, fără a-şi preciza sursele, relatează Reuters. Serviciul de prim ajutor din Viena a confirmat că una dintre persoanele împuşcate în capitala Austriei a murit.

Poliţia a anunţat mai devreme că două persoane au fost împuşcate în centrul Vienei. 'Două persoane au fost rănite astăzi (vineri) cu focuri de armă în jurul orei 13:30 (12:30 GMT) în zona Lugeck din Viena', a spus poliţia într-un comunicat.

Lugeck este un restaurant bine cunoscut în zonă. 'O urmărire este în prezent în curs de desfăşurare. Pentru moment nu se cunosc alte detalii', a precizat poliţia austriacă.

Citește și: Trenul Cluj - Viena a început să circule. Cât costă un bilet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel