ATAC ARMAT Paris: Numere de urgență pentru români

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat prin purtătorul de cuvânt, Raluca Lunculescu,  că toți cei care au nevoie de asistență sau vor să anunțe o situație sau știu că un apropiat ar fi fost afectat și are nevoie de ajutor să sune la numerele 0033.680713729 sau 0033.147050755 sau să trimită un e-mail pe adresa [email protected].

"Nu avem din partea autorităților franceze o confirmare oficială că vreun cetățean român ar fi avut de suferit în urma acestor atacuri", a spus Raluca Lunculescu.

"Au existat două solicitări de a descoperi dacă sunt cetăţeni români implicaţi, fără informaţii detaliate: e vorba de două persoane care se aflau în Franţa, fără ca cei care au sunat să ne dea informaţii concrete care să ne facă să înţelegem că cetăţenii români s-ar afla în pericol. Nu avem nicio altă informaţie. Sperăm ca numărul morţilor să nu crească. Există o avertizare pentru cetăţenii români care se află în Franţa, aceeaşi ca cea făcută de poliţia franceză: de a rămâne în case sau în locuinţele în care se află", a mai spus purtătorul de cuvânt al MAE la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel