ATAC ARMAT Paris: Numere de urgență pentru români

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat prin purtătorul de cuvânt, Raluca Lunculescu,  că toți cei care au nevoie de asistență sau vor să anunțe o situație sau știu că un apropiat ar fi fost afectat și are nevoie de ajutor să sune la numerele 0033.680713729 sau 0033.147050755 sau să trimită un e-mail pe adresa [email protected].

"Nu avem din partea autorităților franceze o confirmare oficială că vreun cetățean român ar fi avut de suferit în urma acestor atacuri", a spus Raluca Lunculescu.

"Au existat două solicitări de a descoperi dacă sunt cetăţeni români implicaţi, fără informaţii detaliate: e vorba de două persoane care se aflau în Franţa, fără ca cei care au sunat să ne dea informaţii concrete care să ne facă să înţelegem că cetăţenii români s-ar afla în pericol. Nu avem nicio altă informaţie. Sperăm ca numărul morţilor să nu crească. Există o avertizare pentru cetăţenii români care se află în Franţa, aceeaşi ca cea făcută de poliţia franceză: de a rămâne în case sau în locuinţele în care se află", a mai spus purtătorul de cuvânt al MAE la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel