Atac armat Las Vegas. Radu Tudor: Acest fenomen dement nu poate fi controlat

Radu Tudor
Radu Tudor

Un atac armat a avut loc în Las Vegas la un concert de muzică country. În tinerii prezenți s-a tras cu armă automată. Imaginile care circulă din momentul atacului sunt de groază. 

Jurnalistul Radu Tudor a afirmat, la Antena 3: ”Ceea ce se întâmplă acum în Vegas este încă o confirmare a faptului că, din păcate, terorismul începe să facă parte din viața noastră zilnică. Acest fenomen dement nu poate fi controlat”. 

”Las Vegas este un paradis turistic și orice eveniment de genul acesta într-un paradis turistic este un coșmar. Știm bine că-n astfel de zone sunt infinit mai relaxate pentru a nu deranja turiștii, pentru a face atmosfera mai calmă, mai liniștită. Dacă acest incident extrem de grav a avut loc în interiorul concertului și s-a tras asupra spectatorilor, este din ce în ce mai clar că nu se învață absolut nimic din tragediile de până acum. Orice eveniment cultural este acum pretabil pentru astfel de atacuri.” a subliniat jurnalistul la Antena 3.  

[citeste si]

”În orice fel de concert trebuie să ai măsuri de securitate și ca oamenii să fie protejați, dacă nu s-a întâmplat, avem de-a face cu o vulnerabilitate destul de gravă” a mai spus Radu Tudor, care a mai subliniat că ”recrudescența fenomenului terorist ne demonstrează că suntem cu garda jos și autoritățile nu par să înțeleagă adevărată dimensiune a acestui flagel”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel