Atac armat într-o pizzerie din Târgovişte

Două focuri de armă au fost trase, vineri seara, într-o pizzerie din Târgoviște, în urma căreia o persoană a fost rănită la cap și la un picior. Acest nou incident în care s-a făcut uz de armă de foc vine la numai câteva zile după atacul de la coaforul Perla din Capitală.

La numai câteva zile de la atacul armat de la coaforul Perla din Capitala, în urma căruia două persoane au fost ucise iar alte șase au fost rănite, încă un atentat, de data aceasta la Târgovișete, a avut loc, vineri seara la Târgoviște.

Un bărbat din Târgovişte a tras două focuri de armă cu un pistol cu bile într-o pizzerie din oraş şi l-a ameninţat cu cuţitul pe fostul său cumnat, rănindu-l la cap şi la un picior, iar la ora transmiterii acestei ştiri agresorul este căutat de poliţişti.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, incidentul, în care au fost implicaţi doi bărbaţi, a avut loc într-o pizzerie din centrul municipiului Târgovişte, situată în apropierea Colegiului Economic, în local aflându-se mai multe persoane, care nu au fost însă rănite.

Conform martorilor, unul dintre bărbaţi a intrat în pizzerie şi a tras două focuri de armă cu pistolul cu bile în momentul în care l-a văzut pe fostul său cumnat în interiorul localului, după care a scos un cuţit şi l-a atacat, lovindu-l cu mânerul în cap şi cu lama în picior şi la abdomen.

În urma incidentului, victima a suferit răni la cap, la un picior şi la abdomen, urmând să fie transportat la spital.

Acest nou incident armat, vine a se lua în discuție modul cum  autorizațiile de port-armă se eliberează pe bandă rulantă de către Poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel