Atac armat într-o biserică din Brazilia. Cinci morţi

Arma
Arma

Un bărbat a deschis focul marţi în catedrala din Campinas, oraş situat în apropiere de Sao Paulo, în sud-estul Braziliei, omorând cel puţin cinci persoane, după care s-a sinucis, transmite AFP, citând poliţia locală. 

În atac au fost rănite alte trei persoane. Agresorul a folosit două arme, printre care un pistol de calibru 38. 'Un individ a intrat în catedrală şi a tras asupra mai multor persoane', a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei. 
'Deocamdată, bilanţul este de şase morţi şi trei răniţi', a indicat el, fără a preciza dacă atacatorul a fost inclus în numărul celor decedaţi. 

Imaginile transmise de televiziunea Globonews au arătat cadavrul atacatorului în interior catedralei. Bărbatul purta jeanşi şi un tricou albastru. Conform site-ului de informaţii G1, el a pătruns în lăcaşul de cult în jurul orei locale 13.00 (15.00 GMT), în timpul slujbei. După ce a tras asupra credincioşilor, s-a sinucis în faţa altarului. 

'Catedrala rămâne închisă pe timpul anchetei poliţiei (...) Contăm pe rugăciunile voastre în acest moment de profundă durere', a transmis dieceza din Sao Paolo pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel