Atac armat în SUA. Trei persoane au murit

Mai mulți polițiști au fost împușcați duminică în localitatea americană Baton Rouge, capitala statului Louisiana, unde în ultimele săptămâni au avut loc manifestanții violente împotriva poliției după ce aceasta a ucis un bărbat de culoare, transmit agențiile internaționale de presă.

UPDATE: 

Presupusul ucigaş a trei poliţişti din Baton Rouge (Louisiana) a fost identificat de mai multe media americane ca fiind Gavin Long, 29 de ani, originar din Kansas City (Missouri), transmite AFP, citat de Agerpres.

Tânărul este de culoare, a precizat canalul CBS, în timp ce autorităţile nu au oferit încă o explicaţie pentru gestul acestuia.

"Până în acest moment, nu ştim care au fost motivaţiile ucigaşului", a declarat preşedintele american, Barack Obama, într-o scurtă alocuţiune televizată. "Nu ştim dacă o vizat cu bună ştiinţă poliţişti sau i-a împuşcat în timp ce răspundea la un apel de urgenţă", a subliniat el.

Știre inițială

Potrivit agenției DPA, șapte polițiști au fost împușcați, dintre care trei și-au pierdut viața. Alte surse vorbesc despre doi polițiști uciși sau menționează că numărul lor este încă necunoscut.

Poliția a încercuit zona unde s-a produs atacul, dar nu a reușit deocamdată să-l captureze pe cel care a deschis focul.

Preşedintele Barack Obama numeşte atacul de la Baton Rouge o "treabă de laşi", anunţă BBC. Numărul morţilor în rândul poliţiştilor a ajuns, astfel, la 29 de la începutul anului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel