Atac armat în Palatul de Justiție din Milano. Un judecător, avocatul şi un martor au fost ucişi

Focuri de armă în Palatul de Justiție soldat cu moartea a trei peresoane: un judecător, un avocat și un martor.

Incident armat deosebit de grav la Milano, unde în urma unui schimb de focuri trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte două persoane au fost rănite. Unul dintre cei trei  morţi este un judecător, iar celălalt este avocatul Lorenzo Alberto Claris Appiani, care ar fi  renunţat la mandatul de reprezentare a inculpatului său, din motive necunoscute, dar și un martor.

Claudio Giardiello, inculpat pentru bancrută frauduloasă, a intrat joi în Palatul de Justiţie din Milano şi a tras mai multe focuri de armă asupra unor persoane, la etajul al treilea al imobilului. Corriere della Sera a informat că atacatorul a fost prins de carabinieri la 25 de kilometri de Milano. Acesta mergea pe un scuter.

Giardiello, bine înarmat, ar fi intrat în Palatul de Justiţie însoţit de un avocat, astfel că a reuşit să evite controlul cu detectoarele de metale.

Din primele informaţii se pare că victimele sunt judecătorul Fernando Ciampi, un judecător care se ocupă de cazuri de faliment, şi un martor într-un proces în care ucigaşul era acuzat de bancrută frauduloasă, potrivit corriere.it. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel